Over Ons terug

 

Meba-Kantoorservice de kantoorvakhandel voor Noord-Limburg

 

Na 12 jaar kennis opgedaan te hebben bij een kantoorvakhandel in Limburg, ben ik in 1982 vanuit huis begonnen als zelfstandig ondernemer, met het repareren van kantoormachines.                            

Al snel kwam de vraag ook de supplies voor deze machines te leveren.

Wat begon met repareren van kantoormachines, werd al snel uitgebreid met de verkoop van kantoormachines en supplies, waarna ook de paperclipsen, de overige kantoorartikelen en zelfs de kantoormeubelen volgden. 

De kantoorvakhandel was hiermee een feit!

 

In 1987 heb ik, samen met mijn echtgenote, een winkelpand aan de Grotestraat in Baarlo gekocht. Hiermee konden we ook de particuliere markt bedienen en hadden we de mogelijkheid ons assortiment verder uit te breiden, denk daarbij aan alle mogelijke kantoorartikelen, stationary artikelen, wenskaarten, luxe schrijf- en leder-waren,etc.

Met het postagentschap in 1993, was de winkel compleet.

In 2002 hebben we de kantoorvakhandel in het centrum van Venlo overgenomen, hiermee werd ons assortiment uitgebreid met schilderartikelen.

In augustus 2006 hebben we besloten om te stoppen met de winkel in Baarlo en enkel nog vanuit Venlo de particuliere markt te bedienen.  

Na het sluiten van onze winkel in hartje Venlo, in december 2011, verkopen wij vanuit het magazijn via onze geheel vernieuwde webwinkel Dit geeft ons meer ruimte voor het bezoeken van onze klanten, het behouden van persoonlijk contact, het verlenen van service en het uitvoeren van reparaties. Bovendien kunnen wij op deze manier beter de strijd aan gaan met onze concurrenten.

Wij hopen dat onze webwinkel u een goed overzicht geeft van de artikelen die wij u kunnen bieden. Bent u op zoek naar een artikel dat niet op onze webwinkel terug te vinden is? Aarzel dan niet om te vragen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

WINKELWAGEN
geen items
Totaal:
€ 0,00
Code Aantal
Bestel via productcode
CONTACT

077-4771224

Fax: 077-4772402
C: Theo Metselaars
Snel bestellen, bel ons!
Catalogus aanvragen

 

Betalen via